Hlášení MR 14. 6. 2018

14. 6. 2018

Organizátoři pohádkové cesty „Po stopách princezen“ prosí občany o pomoc s vysekáním hustého travního porostu.  Nutná polní výbava, včetně ochranného oděvu, rukavic. Sraz je u „včelína“ mezi Vojkovicemi a Holasicemi v sobotu 16. 6. 2018 v 9.00 hod. Vezměte s sebou prosím křovinořezy, kosy srpy,  hrábě…aj. Dočištění trasy se bude provádět ještě v pátek 22. 6. 2018.


Společnost Lifttech s.r.o. s provozovnou v Měníně hledá do svého týmu kolegu na pozici: servisní technik pro revize a opravy manipulační techniky. Nástup možný ihned. Mzda od 30.000,- Kč. Požadavky: střední odborné vzdělání nejlépe automechanik, autoelektrikář, opravář zemědělských strojů, aktivní řidič. Nabízí: proškolení,  špičkové servisní vybavení, flexibilní pracovní doba, služební servisní vozidlo, mobilní telefon, notebook.  Více informací na


Kamenictví Gamar oznamuje občanům, že přijímá zakázky na kamenické práce. Nabízí kvalitní a rychlé zhotovení veškerých prací, nyní s možností zajímavých akčních slev. Provádí zhotovení nových žulových pomníků, opravy terasových i žulových pomníků včetně základů, sekání a obnovu nápisů, žulové krycí desky, výměnu rámů, podstavců a prodej všech náhrobních doplňků. Schůzku s kameníkem si lze sjednat na tel. čísle: 776 333 797.