Hlášení MR 10. 9. 2020

10. 9. 2020

SK Vojkovice a Kulturní komise Obce Vojkovice pořádají v sobotu 12. 9. 2020 od 16:00 hodin v areálu fotbalového hřiště akci pro děti a dospělé s názvem „Ukončení prázdnin“. Celým odpolednem bude provázet DJ Jirka Rejzek. Připraveny budou soutěže, hry o ceny, bohaté občerstvení a ve finále táborák a opékání špekáčků. Vstup pro všechny je zdarma.
—————————————————————————————————————————————————————————
Oznamujeme občanům, že na úřední desce obecního úřadu je zveřejněno Mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR, kterým jsou stanoveny postupy k ochraně obyvatelstva a prevenci nebezpečí vzniku a rozšíření onemocnění COVID-19.
—————————————————————————————————————————————————————————
Kamenictví G.A.L. přijímá objednávky na veškeré kamenické práce. Nabízí nové pomníkové sestavy v žulovém provedení, broušení starých hrobů, kompletní služby v oboru kamenictví a restaurování. Přesný čas schůzky s kameníkem lze sjednat na tel. čísle 777 888 332.
—————————————————————————————————————————————————————————-
MUDr. Iva Benešová, oznamuje, že 7. 9. 2020 zahájila očkování proti chřipce. Očkování je vhodné především pro pacienty starší 65.let a pro rizikové pacienty. Pacienti, kteří přijdou pouze na očkování se mohou hlásit přímo u sestřičky.