Hlášení MR 2. 2. 2021

2. 2. 2021

Policie České republiky Obvodní oddělení Židlochovice žádá občany o spolupráci. V posledních dnech došlo v Židlochovicích a v okolních obcích k několika případům krádeží věcí ze zahrad, dvorů a garáží domů. V případě jakýchkoliv poznatků k této trestné činnosti nebo zjištění pohybu podezřelých osob v okolí rodinných domů o tomto informujte Obvodní oddělení Policie České republiky Židlochovice na tel. čísle 974 626 760 nebo na bezplatné lince 158.
———————————————————————————————————————————————————————————————–
Firma Topenářský servis s.r.o. a společenství kominíků a topenářů bude v naší obci dne 15. 2. 2021 provádět revize kotlů na tuhá paliva. Dále provádí revize, kontroly a čištění komínů, kontroly kotlů na plynná paliva. Cena za kontrolu a čištění komínu je 350,- Kč, cena za kontrolu a čištění plynového kotle je od 350,- Kč, cena za revizi kotle na tuhá paliva je 800,- Kč. Zájemci se mohou telefonicky objednat na telefonním čísle 608 748 989.
——————————————————————————————————————————————————————————————-
Firma HARTMANN-RICO a.s. přijme zaměstnance na pozici dělník/dělnice ve výrobě. Pozice se nachází v chráněné dílně umístěné v logistickém centru v Rajhradu. Náplní práce je kompletování a balení výrobků a označování výrobků doplňujícími informacemi. Požadavky: invalidita I. stupně (či vyšší), bezúhonnost, spolehlivost, zodpovědnost, manuální zručnost a pečlivost. Firma nabízí: práci na dobu určitou, příspěvek na dojíždění, 5 týdnů dovolené, stravenky. Nástup možný ihned. Bližší informace na tel. čísle 724 671 170.
——————————————————————————————————————————————————————————————-