Soutěž o nejhezčí vánoční výzdobu domu

3. 12. 2021

Rada obce Vojkovice vyhlašuje soutěž o nejhezčí vánoční výzdobu domu ve Vojkovicích viditelnou z ulice. Již několik let si občané před Vánoci své obydlí zkrášlují a navozují tak nám všem vánoční atmosféru. Pojďme společně vybrat výzdobu, která se nám nejvíce líbí.

Zapojit váš dům do soutěže je možné zasláním emailu na adresu vojkoviceobec@gmail.com, který bude obsahovat jednu fotografii vánočně vyzdobeného domu, vyfocenou z ulice před domem. Tedy tak jak ji mohou bez problému vidět i ostatní. V emailu prosím také připojte jméno rodiny či vaše příjemní a číslo popisné. Tyto informace budou spolu s fotografií při hlasování uvedeny. Do soutěže se mohou zapojit pouze domy s číslem popisným v naší obci. Tento registrační email musí být doručen na uvedený email do 19.12.2021. A že vaše výzdoba spočívá jen v žárovičkách na stromě před domem? To vůbec nevadí. Třeba právě decentní přístup vyhraje. Kdo ví.

Hlasování o nejhezčí výzdobu bude zahájeno 22.12.2021 prostřednictvím Mobilního rozhlasu (rozeslána informace bude do mobilní aplikace případně na email). Hlasovat bude možné do 26.12.2021. Můžete se tak ve vánočním čase po Vojkovicích projít a podívat se na všechny soutěžní výzdoby naživo. Hlasovat se bude prostřednictvím ankety v Mobilním rozhlase. Hlasování bude možné jen pro občany zapojené do Mobilního rozhlasu. Je to z toho důvodu, že nám tento systém umožní anketu technicky zabezpečit. Jiná možnost, jak hlasovat není. Takže pokud ještě do Mobilního rozhlasu zapojeni nejste, neváhejte se registrovat na adrese www.mobilnirozhlas.cz/registrace . Připomínáme, že zapojení do Mobilního rozhlasu je zdarma.

A co bude výhra pro vítěze? Vítěz obdrží dárkový koš, pro zpříjemnění silvestrovských oslav, který mu bude před koncem roku předán. Soutěž bude mít svého vítěze, ale její účel je především v navození vánoční atmosféry. Zapojte se také.

Za Radu obce Vojkovice,

Lukáš Koutný