Hlášení MR 28. 11. 2012

28. 11. 2012

Obecní úřad Vojkovice srdečně zve všechny občany na slavnostní rozsvěcení vánočního stromu, které se uskuteční v pondělí 3. prosince v 17.00 hodin před budovou OÚ. Tradičně zde vystoupí děti z mateřské a základní školy. Navštíví nás Mikuláš s andělem a čertem a chybět nebude ani ohňostroj. Také proti prochladnutí jistě přijde vhod voňavý grog, svařené víno a pro ty nejmenší horký čaj.
——————
Zahradnické centrum Židlochovice zve občany na Zahájení adventu , které proběhne v sobotu
1. prosince 2012 v době od 8.00 do 18.00 hodin. V nabídce bude široký výběr vánočních dekorací a aranžmá, ukázky aranžování adventních věnců a vánočních svícnů, prodej vánočních stromků, vyřezávání z čerstvého ovoce a zeleniny, vlastní výroba vánočních dekorací za pomoci aranžérek. Na vybrané druhy zboží budou poskytnuty výrazné slevy.
———————–
Oznamujeme rodičům dětí, kteří se zúčastnili vítání občánků, že si mohou na OÚ vyzvednout fotografie.
———————–
Firma PRAMOS , a.s. nabízí nyní plastová okna v zimní akci s 10% slevou a bonusem dle výběru zákazníka. K oknům lze vybrat žaluzie, parapety nebo sítě proti hmyzu zdarma.
Vyberte si v klidu nyní a montáž nechte na příští rok. Více informací na telefonu 800 100 111 nebo na pobočkách firmy PRAMOS