Maškarní ples s MIMONI

13. 2. 2020

V sobotu 1. února 2020 byla vojkovická sokolovna v obležení Mimoňů a jiných padouchů… Mimoni si děti rozdělili do dvou družstev, žlutých a modrých, a začalo se soutěžit..

Jak všichni víme, Mimoni veškerý svůj život zasvětily hledáním padoucha!

Hledali od dávných pravěkých dob, až našli Feloniuse Grua! Gru měl v plánu uskutečnit něco grandiózního! Něco, co už hravě nějakou pyramidu či ajfelovku strčí do kapsy- ukrást Měsíc!! My mu to přání splnili a pro měsíc raketou zaletěli…

Dr. Nefário vymyslel přístroj, kdy se hravě zmenší měsíc a půjde ho dát do kapsy!

Měsíc se skutečně zmenšil. Jenže co se nestalo, přístroj, kterému dr. Nefário sám začal říkat:  Nefáriuv princip, nám sice měsíc zmenšil, ale nemělo tomu dlouhého trvání, protože čím je větší hmota objektu, tím rychleji odezní účinky zmenšovacího paprsku. Měsíc se začal zvětšovat, proto ho bylo nutné dostat ho co nejblíže k planetě zemi, tak aby také byla obnovena rovnováha na zemi. Bez měsíce bychom nemohly fungovat…

A jak všichni víme, Mimoni se velice rádi baví a čí větší lumpárna, tím jsou šťastnější! My jim takovou legraci dopřáli a házeli je do otvoru pyramidy a měli z toho obrovskou radost.

Mimoňům jsme museli vysvětlit, jak se staví pyramida. Ne špičkou dolů, protože by nedržela, ale na pevném základě, tak jak má být…

Padouch Balthazar Bratt ukradl diamant a to i přes překážky se spoustou nafouklých žvýkaček. My diamant zase stejnou cestou vraceli.

Nechyběl ani padouch Viktor zvaný Vektor, který nám představil svoji zbraň- pyraňomet, kterou jsme pak následovně stříleli po padouších.

Věříme, že se Vám akce líbila, a že nám zůstanete nakloněni i nadále a přijdete se do Vojkovic opět pobavit a zasoutěžit s rodinou Adamsovou na Halloweenské párty 31.října 2020 v sokolovně!

Dagmar Šafrová-předseda OS VOJKOVIČÁCI, z.s.